Dr Fernandes


Ontdek hier een interwiew van Dr Fernandes :
http://www.youtube.com/watch?v=pOWOjE5nJDU


Sinds oudsher hebben mensen cosmetica gebruikt ter verbetering van hun huid en om de zichtbare effecten van het verouderingsproces te verdoezelen. Het is waar dat de meeste cosmetische crèmes eenvoudige ouderwetse moisturisers gebleven zijn, die doen dromen van een “ jeugdige huid", maar vaak zonder echte resultaten.
 
De verwerking van vitamine A in huidverzorgingsproducten betekende een revolutionaire ontwikkeling, want het leverde tal van voordelen op voor de door zon beschadigde huid. Vooraanstaand plastisch chirurg Dr. Des Fernandes was een pionier in dit domein. In de jaren '80 was hij één van de eersten die vitamine A in voldoende hoge concentraties gebruikte om de kwaliteit van de huid wezenlijk en zichtbaar te verbeteren. Dit plaatste Environ® aan de top in huidverzorging.
 
Dr. Des Fernandes ontwikkelde een sterke interesse voor de fysiologie van huidkanker en de huid als gevolg van het overlijden van twee jonge patiënten veroorzaakt door melanoom. Door zijn onderzoeken ontdekte hij dat vitamine A essentieel was voor het behoud van een gezonde huid en hij was vastberaden om een gamma van huidverzorgende producten te ontwikkelen die het behoud van een gezonde huid zouden garanderen.
 
De firma Environ® Skin Care, werd in 1990 opgericht door Dr. Fernandes en spoedig breidde hij het aantal producten uit tot een compleet huidverzorgingsgamma. Environ® heeft als missie om door middel van wetenschappelijk gefundeerde en geavanceerde technologieën, huidverzorging te creëren voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud, zelfs voor kinderen, die geschikt is voor elk huidtype en elke huidskleur.
 
Oprichter, Dr. Fernandes heeft zich gespecialiseerd op het gebied van plastische chirurgie waarin hij het respect van zijn internationale collega's heeft gekregen.
Zie de volgende link hieronder!

http://www.insignia.co/voice-of-luxury/insignia-top10/the-top-1o-plastic-surgeons/