Collageen inductie therapie

De Environ® Collageen Inductie Therapie is een non-invasieve verjongingstherapie. Een unieke, revolutionaire techniek die d.m.v. een roller met fijne naaldjes de aanmaak van het eigen collageen en groeifactoren in de lederhuid stimuleert. Deze techniek wordt altijd gecombineerd met de Environ huidverzorgingsproducten, want door het creëren van microkanaaltjes wordt ook de opname van de vitamines door de huid ongeëvenaard verhoogd.

De Collageen Inductie Therapie  kan toegepast worden op heel het gelaat en lichaam en is geschikt voor alle huidtypes. Afhankelijk van de huidconditie worden meerdere sessies uitgevoerd.

De Collageen Inductie Therapie wordt enkel door artsen en geschoolde medisch deskundigen toegepast, de vóór- en nabehandelingen door de Environ® huidspecialiste in het instituut.


Het boek “Illustrated Guide to Percutaneous Collagen Induction” van de auteurs Matthias Aust, Svenja Bahte en Desmond Fernandes, illustreert de basisprincipes, de indicaties en de gebruiksmethode van de Collageen Inductie Therapie.
Dit boek is te koop bij Amazon :
http://www.amazon.com/Illustrated-Guide-Percutaneous-Collagen-Induction/dp/1850972532